Іномарка збила дитину: що відомо про трагедію в Одеській області

Життя 10-річного хлопчика обірвалося на дорозі

Трагедія трапилася 24 жовтня в межах села Струмок. Про це повідомляють у пресслужбі Головного управління Національної поліції в Одеській області.

На місце очевидці викликали "швидку" та поліцію. Однак хлопчик помер від травм посеред дороги. Лікарі констатували смерть дитини. На місце виїжджала слідчо-оперативна група.

Відомо, що водій за кермом автомобіля марки "Dodge Charger" потрапив у аварію в межах села. На дорозі зіткнулися юний велосипедист та водій авто. Дитина їхала дорогою й, попередньо, зробила маневр на дорозі у вигляді повороту. Водій начебто не встиг зреагувати й збив 10-річного хлопчика на двоколісному.

Слідчі провели перевірку водія на стан сп'яніння. Алкоголю в крові 37-річного чоловіка не було. Відомо, що водій - уродженець Одеського району.

За фактом відкрито провадження, інформація внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху особами, які керують транспортними засобами).

Для встановлення причин аварії буде проведено судово-медичну експертизу. Тіло дитини відправили до бюро судово-медичної експертизи для встановлення характеру травм та причин смерті.

Як повідомляв портал "Коментарі", в Херсонській області у смертельній ДТП загинуло четверо людей. Від іномарки залишилась лише купа брухту. Керманич авто -15 річний житель населеного пункту Велика Олександрівка на великій швидкості врізався в дерево.

Також ми писали, що в місті Тарчин, що у Мазовецькому воєводстві, пізно ввечері 44-річний чоловік потрапив у ДТП на своєму автомобілі. Легковик протаранив паркан.