Головна Новини Суспільство події Хотів зняти відео для соцмереж: біля Дніпра чоловік стрибнув в ополонку, але загинув
commentss НОВИНИ Всі новини

Хотів зняти відео для соцмереж: біля Дніпра чоловік стрибнув в ополонку, але загинув

У Капулівці чоловік пірнув в ополонку, щоб зняти відео

6 лютого 2022, 23:59
Поділіться публікацією:

В населеному пункті Капулівка, що в Дніпропетровському регіоні,  минулої суботи 38-річний її мешканець  взимку стрибнув в ополонку річки Чортомлик.  Очевидно, не розрахував свої сили й течія віднесла його під лід. Дніпровець шубовснув в крижану воду тільки заради того, щоб зробити ефектний відеоролик. Про це інформують в пресслужбі ГУ ДСНС Дніпровського регіону.

Хотів зняти відео для соцмереж: біля Дніпра чоловік стрибнув в ополонку, але загинув

Під Дніпром чоловік стрибнув в ополонку і пішов під лід (фото: facebook.com/MNSDNE)

 За оприлюдненою  в соціальних мережах інформацією, фахівці рятувальної служби, прибувши на виклик, розпочали пошуки. Але знайти тіло сільського мешканця в цей день не змогли. Швидка течія віднесла його далі від місця трагічного інциденту.

 До розшуків долучились водолази Дніпровської міської аварійно-рятувальної служби. Вони після довгих пошуків знайшли його сьогодні, 6 лютого. Утопленика дістали з води і передали  працівниками місцевої поліції.

 Дніпровські рятувальники звертаються до земляків і вкотре нагадують цінувати себе і своє життя, не ризикувати, коли це нікому непотрібно. Зараз слід бути обачним і не виходити на льодове покриття, щоб не провалитись в воду.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Запоріжжі блогери намагалися викрасти школяра, заради лайків. Троє жителів Запоріжжя  вирішили організувати  викрадення місцевого школяра і зафільмувати цей процес, розмістивши його потім в мережі, аби стати в рідному місті  мегапопулярними.  Вони дочекались, коли з уроків повертався міський 12-річний школяр. І вирішили викрасти саме його. Горе-блогери  мали на меті пообіцяти йому щось та запхнути до своєї автівки. Всі ці  свої пригоди хлопці знімали на відео, аби потім запустити в мережах.  



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини