Голодні окупанти з палицями пішли у двори красти курей (ВІДЕО)

Російські окупанти скотилися до того, що почали красти курей

Голодні агресори з Росії вже дійшли до того, що почали викрадати домашню птицю з селянських садиб в селах.Про це інформує Telegram-канал Збройних сил України Війна з окупантами, розмістивши відеоролик.

"Кацапські окупанти крадуть курей у звичайних людей. Це не те, що фашисти, вони їх давно вже переплюнули, чорти", - ці рядки супроводжують сюжет відзнятих кадрів.

На відео відзнятий момент, як троє загарбників з Росії прийшли до селянської садиби і розпочали ловити курей і ховати їх в мішки. В одного солдата в руках була палиця і нею він почав бити по мішках з награбованою селянською птицею.

Де так "воювали" приїжджі мародери автори відео не вказують.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що окупанти тікають у ліси та залишають записки. Російські військові втрачають боєздатність і рятуються втечею. На опублікованих фото можна побачити записки, залишені ворожими солдатами. У них окупанти пишуть таке: "Вибачте, українці. Ми теж – проти війни. Ми вас любимо". За словами українських військових, "визвольники" нашої землі знову розбиті, втратили боєздатність, морально-психологічний стан не дозволяє виконувати подальші завдання. Всі російські солдати та офіцери, які тікають по лісах, тепер читають українські листівки, як правильно здатися в полон.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що окупанти грабують людей на дорогах у Сумській області. Агресори з Росії чинять грабежі та мародерства на автошляхах Сумщини. З цієї причини мешканці області не можуть вирушити в евакуацію зі своїх поруйнованих війною міст і сіл.