Дюжев і Доліна приїхали в окупований Донецьк: подробиці (ВІДЕО)

Актор Дмитро Дюжев та співачка Лариса Доліна підтримують путінський режим

російські пропагандисти, актор Дмитро Дюжев та співачка Лариса Доліна приїхали до окупованого Донецька. Артисти, які підтримують кремлівську тиранію, поклали квіти до пам'ятника жертвам фашизму. Відповідне відео з'явилося у російських соцмережах.

Пізніше Доліна розповіла в інтерв'ю пропагандистським російським ЗМІ, що відчуває "непомірну гордість за народ Донбасу, який продовжує боротися за свою країну та свободу".

В Україні вже встигли відреагувати на пропагандистський десант. Так політолог Олексій Голобуцький відзначив, що Дюжев схожий на скандального зрадника Царьова.

"Похмільного Дюжева (актор з серіалу "Бригада") притягли до Донецька покласти гвоздички "жертвам фашизму". Хоч би аспіринчику дали. І рухається як недотесаний Буратіно. Ну просто брат-близнюк Царьова! І писок такий же синюшний",- зазначив екперт.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що це не перший візит російських артистів, які підтримують путінський режим. Так, в окупований Донбас приїхав Григорій Лепс. Артист, який підтримує кремлівський режим та політику, на машині їздить разом з окупантами та співає разом з ними свої пісні. Відео зі своєї "поїздки" Лепс виклав у свій Telegram-канал. На відео водій, який перебував за кермом, каже, що вони приїхали поспівати, відволікти, підтримати окупантів. А сам Лепс каже, що збирається відвідати поранених військових рф та подарувати їм свої альбоми. Відомо, що виконавець "рюмки водки" потрапив до списку TheyLoveWar. Адже Лепс підтримує путінський режим, війну в Україні. Також через санкції він втратив близько 20 мільйонів доларів.