Головна Новини Суспільство події ДТП з Єфремовим: родина загиблого відреагувала на вибачення актора
commentss НОВИНИ Всі новини

ДТП з Єфремовим: родина загиблого відреагувала на вибачення актора

Актор Михайло Єфремов після смертельної аварії звернувся до сім'ї загиблого Сергія Захарова, та відповіла на вибачення і пропозицію грошової компенсації

13 червня 2020, 21:32 comments5594
Поділіться публікацією:

Сім'я загиблого в ДТП Сергія Захарова не прийняла вибачення російського актора Михайла Єфремова. Про це пишуть росЗМІ з посиланням на адвоката потерпілих Олександра Добровінського.

ДТП з Єфремовим: родина загиблого відреагувала на вибачення актора

Як повідомив правозахисник, сім'я загиблого приймати грошову компенсацію не має наміру. Так, близькі Сергія Захарова (брат Валерій Захаров і дружина брата) бачили відеозвернення Єфремова. Однак вважають вибачення актора запізнілими.

"Таким чином вибачення сім'єю де-факто не прийняті", — сказав адвокат Добровінський.

В підтвердження він процитував позицію брата покійного: "Якщо пан Єфремов хоче внести якийсь внесок в боротьбу з пияцтвом за кермом — це його особиста ініціатива, але про мирне врегулювання говорити занадто пізно, і грошову компенсацію, про яку йшлося в ролику, ми не приймемо".

Додамо, що сторона потерпілого має намір боротися за справедливе рішення суду до останнього.

Нагадаємо, російський актор Михайло Єфремов, який зараз перебуває під домашнім арештом, записав відеозвернення з приводу ДТП, у якому він п'яним виїхав на зустрічну смугу руху і врізався в фургон, водій якого загинув.

"Не знаю, як і якими словами просити вибачення у сім'ї Сергія Захарова. Але я все одно прошу. Хоча знаю, що не пробачать. Я, звичайно, допоможу всіма засобами, якщо візьмуть. Якщо зрозуміють, може бути, потім, що це не спроба відкупитися, а спроба спокутувати", — сказав Єфремов.

Як повідомлялося, на відео потрапив момент ДТП з російським актором Михайлом Єфремовим, а також очевидці зняли розмову з п'яним артистом відразу після аварії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини