Дружина захисника "Азовсталі" розповіла, що чоловік думає про операцію порятунку

Наталія Зарицька мала можливість 10 хвилин поспілкуватись телефоном з чоловіком

Українка Наталя Зарицька повідомила, що минулого вівторка, вдень, перебуваючи в приміщенні українського посольства на території Туреччини, поспілкувалась в ході телефоної розмови з чоловіком, який в той день разом з іншими бійцями перебував на підприємстві "Азовсталь". Про це дружина одного із захисників "Азову" розповіла під час ефіру інформаційного телемарафону . Бійці в той час знаходились на території "Азовсталі".

"Мій чоловік вийшов на зв’язок, йому дали 10 хвилин інтернету. Він сказав, що виконуватиме наказ командування - рятувати своє життя і це нелегке рішення для них всіх. Мій чоловік сказав, що це шлях від пекла до пекла",- сказала українка.

Вона ще зазначила, що від чоловіка взнала про трагічну долю інших азовців, яких добре знала. Ще Зарицька передала думку свого чоловіка про операцію з їх порятунку.

"Він розповів, що коли влучив напалм на територію "Азовсталі", в той раз одночасно загинуло 70 хлопців, всі вони згоріли до кісток. Позавчора чоловік телефоном сказав, що за день до того, був найгірший день в його житті і гірше вже нема куди. Він сказав, що вони і так почувалися немов в полоні та в пастці, тепер це буде просто оформлене рішення",- зазначила українка.

При цьому, дружина бійця цього полку, що разом з іншими родичами військових з Маріуполя, прибула в Туреччину, подякувала турецькій владі за вже зроблену підтримку захисників України.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що почався вихід важкопоранених захисників Маріуполя.Російська служба ВВС з посиланням на Reuters повідомила, що близько 10-ти автобусів виїхало з Азовсталі з українськими військовими.