Дівчина роздяглася догола перед Офісом президента

Іноді діяльність "активісток" приймає химерні форми - дівчина вирішила голяка протестувати проти насильства

На що тільки не йдуть так звані громадські діячі, щоб хоч якимось чином привернути увагу громадськості. Так, одна з українок не придумала нічого кращого, ніж оголитися на публіці. Свій акт ексгібіціонізму ця невстидлива панянка вирішила прикрити благими намірами зупинити насильство.

Активістка прийшла до Офісу президента, роздяглася і залізла на кулю, що є частиною архітектурної композиції. При цьому дівчина кричала "геть насильство", хоча гвалтувати її охочих не знайшлося. Правоохоронці, які прибули на місце, довго милуватися красою особи не стали й затримали противницю насильства.

Втім, крім можливих відхилень у психіці, подібне дійство могло проводитися в рамках всесвітньої акції "16 днів проти насильства", яка стартує саме сьогодні й спрямована на протидію домашньому насильству.

Як повідомляв портал "Коментарі", вранці 26 жовтня невідома дівчина прийшла до посольства, зняла пальто і повністю оголилася, вигукуючи по-польськи "Сестри, до зброї". На її тілі були написані гасла: "My body is my choise" ("Моє тіло - мій вибір"), "Siostry do broni" ("Сестри, до зброї"). Акція приурочена до вирішення польського Конституційного суду, який підтримав заборону на аборти. Активістку швидко прийняла охорона.