Депутат Львівської міськради малював портрет Путіна під час сесії (ВІДЕО)

Депутат ретельно зображав портрет російського очільника зі свого телефона

Обранець від Львівської громади Юрій Гринів під час сесійного засідання у Львівській міській раді зображав російського президента Путіна. Відеоролик з тим, як розвиває свій мистецький талант представник фракції "Європейської солідарності", виставлене в Telegram "П'ємонт".

Поки його колеги розв'язували робочі проблеми життєдіяльності міста, цей депутат ретельно зображав портрет російського очільника зі свого телефона, уважно порівнюючи, чи він схожий з тим, що на екрані.

Режисери, що зафільмували цей відеоролик з депутатського життя, говорять, що чекають відповідної реакції депутатської більшості. Зокрема, фракції "Свободи" та інших патріотів. Як і того, що львівський обранець Ігор Шолтис наполягатиме, аби забрати депутатські мандати не лише пана Горуни, а і його колеги Гриніва.

Зовсім нещодавно цього представника "Європейської солідарності" викрили на тому, як він під час сесії Львівради вирішував у телефоні прикольні головоломки.

У соціальних мережах городяни висловлюють різні думки. Зокрема, і з гумором. Мовляв, пан депутат готує нові макети для згортків нового туалетного паперу. Можливо, стверджують, мішень для мисливства занотовує наперед.

Нагадаємо, що "Коментарі" у Львівській області затримали озброєного чоловіка. Молодий чоловік у Червонограді під час конфлікту з гостем місцевого кафе витяг зброю і почав стріляти. Подія трапилася 23 вересня у закладі районного центру. Про стрілянину до поліції повідомили працівники кафе. На місце події виїхала слідчо-оперативна група та "швидка".