Один з водіїв був у нетверезому стані: мер Яремчі потрапив у ДТП (фото)

За інформацією поліції, посадовець керував автомобілем у нетверезому стані

Міський голова курортного містечка Яремче Андрій Мироняк ввечері 7 жовтня постраждав в дорожній автотрощі, яка сталась на одній з вулиць. Про це інформує відділ комунікацій Яремчанської міської ради.

Як стверджується в опублікованій інформації, керівник громади в Яремче потрапив в аварію, він при свідомості, зараз перебуває в медичному закладі на обстеженні.

За інформацією пресслужби Головного управління Нацполіції Івано-Франківщини, ДТП була скоєна пізно ввечері. Зіткнулись два авто, кермувальник одного з них порушив правила безпеки. Зокрема, 49-річний місцевий житель, збираючись виїжджати на своїй іномарці з міста в напрямку Микуличина, раптово виїхав на смугу зустрічного руху, де і зіткнувся з іншою іномаркою, за кермом якої знаходився 37-річний житель одного з районів Івано-Франківщини.

За фактом автотрощі, правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст. 286-1 Кримінального кодексу. Це - порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння.

Нагадаємо, що коментарі у ДТП потрапив мер одного з міст. 7 вересня у місті Вознесенськ, на перетині вулиць Берегового та Черняховського, зіткнулися два транспортних засоби: автобус та легковик. Чи за кермом автомобіля Volkswagen Passat перебував 32-річний мер Вознесенська з'ясують правоохоронці. Мер Євгеній Величко отримав травми внаслідок аварії. На місце прибули патрульні, швидка медична допомога та слідчо-оперативна група. Медики "швидкої" оглянули потерпілого. Про характер його травм не повідомляється.