Головна Новини Суспільство події Більше 6 млн доларів за власну смерть: як українець хотів обдурити страхові у Польщі
commentss НОВИНИ Всі новини

Більше 6 млн доларів за власну смерть: як українець хотів обдурити страхові у Польщі

Українець придумав цілий план з отримання мільйонної компенсації за власну смерть

21 вересня 2020, 15:51
Поділіться публікацією:

Українець інсценував власну смерть, щоб отримати компенсацію від страхової компанії. Про це передає польський портал Dziennik.

Більше 6 млн доларів за власну смерть: як українець хотів обдурити страхові у Польщі

Повідомляється, що в Польщі був затриманий 38-річний громадянин України , на ім'я Євген, який хотів отримати 26 млн злотих (близько 6,8 млн доларів) компенсації від кількох страхових полісів. Для цього чоловік інсценував свою смерть. Креативний план він продумав ще рік тому. Так, в кінці жовтня минулого року мати Євгенія звернулася в більш ніж десяток страхових компаній в Польщі, вимагаючи компенсацію за смерть сина. За словами родички, син загинув в липні 2019 року в результаті нещасного випадку. Нібито він потонув в Київському водосховищі, впавши з човна, а тіло було знайдено два місяці по тому і потім кремовано. Всі ці "факти" були відображені в документах.

Всього Євген уклав договори страхування життя у 20 страхових компаніях з жовтня 2018 року по січень 2019-го. Крім того, в грудні 2018 року одержав польське громадянство, на ім'я Eugeniusz P., але страхові про це не повідомив.

Як виявилося, після "смерті" українець вирушив в подорожі — побував з польськими документами в Україні, Великобританії, Туреччини та на Кіпрі.

Правоохоронці Польщі підозрюють українця у великому шахрайстві. Тепер йому загрожує до 10 років позбавлення волі.

Відзначається, що справою зайнялися і в Україні. ДБР розслідує фальсифікацію слідства колишніми прокурором і співробітниками поліції. Вивчають також неправдиві свідчення матері та співробітників судово-медичної експертизи.

Раніше стало відомо, як колишню "ВІА Гру" обдурила і "кинула" на гроші особиста помічниця.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини