"Ждуни" з Донбасу жаліються на "хохляцьку владу" окупантам

Мешканці не евакуювалися з території бойових дій, щоб дочекатися окупантів

Окупанти вже публікують відео з нових захоплених територій, де все ще лишається місцеве населення, яке не забажало евакуюватися на територію, підконтрольну українській владі.

Під час розмови з загарбником місцевий "ждун", який дочекався "визволення" розповідає, що його не мобілізували, тому що він працює на шахті, але – "натравили" поліцейських та "затискали у під’їзді", щоб повістку дати. Тим не менш, як видно на відео, чоловік стоїть біля своєї хати і не мобілізувався.

"Вот такоє у нас правительство хохляцкое. Украина. Я не хочу воєвать. Смисл? А за кого воєвать?", – говорить місцевий до окупанта.

Потім всі втрьох почали розповідати, що на їх вулиці погоріли хати, тому що майже в усіх жили українські військові.


Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

DeepState показав карту: ворог окупував чергове місто, є просування ще у п'яти

27 жовтня російські загарбники окупували місто Гірник Курахівської міської громади Покровського району Донецької області. Як повідомляє портал "Коментарі", про це йдеться в повідомленні моніторингового проекту "DeepState".

Також аналітики зафіксовано просування російських загарбників у Селидовому, Богоявленці, Новоукраїнці, біля Шахтарського та Новоолексіївки Донецької області.

Варто зазначити, що перед повномасштабним вторгненням російських військових у місті Гірник проживало понад 10 тисяч людей. У вересні 2018 року у місті Гірник збудували нову телевізійну вежу заввишки 190 метрів. Ця вежа є найвищою за часи незалежності України. Вона була призначена для трансляції українських телепрограм на тимчасово окуповану територію Донецької області.