Головна Новини Суспільство Біженці Більше не раді: в якій країні ЄС мають намір обмежити прийом українських біженців
commentss НОВИНИ Всі новини

Більше не раді: в якій країні ЄС мають намір обмежити прийом українських біженців

У Німеччині хочуть обмежити прийом українських біженців

22 квітня 2024, 16:50 comments4630
Поділіться публікацією:

У Німеччині в деяких районах більше не хочуть приймати біженців з України через значний поток мігрантів. Там заявляють, що інтеграція всіх, хто прибув, більше неможлива. Як повідомляє портал "Коментарі", про це розповів президент Німецької асоціації районів (DLT) Рейнхард Загер, повідомляє "Welt".

Більше не раді: в якій країні ЄС мають намір обмежити прийом українських біженців

Українські біженці. Фото: з відкритих джерел

Зазначається, кілька районів та муніципалітетів Німеччини переповнені через регулярну та нелегальну міграцію. Проблеми на місцях погіршуються, тому місцева влада більше не хоче приймати тих, хто втік від війни в Україні, зазначив Рейнхард Загер.

"За всієї важливої солідарності з Україною ми ставимо питання, чи потрібно стільки людям із країни, яку атакує Росія, приїжджати до нас", – сказав він.

Німеччина надає притулок понад 1,2 млн. українців. Лише у землі Баден-Вюртемберг уже вдвічі більше українських біженців, ніж у всій Франції.

Політик запропонував "захищене від погодних умов житло на безпечному заході України", як свого часу передбачала міністр внутрішніх справ Ненсі Фезер. Також Заґер припустив, що Польща могла б прийняти більше біженців з України за підтримки ЄС.

Раніше про переповненість місць через потік мігрантів заявляли політики у Нідерландах. Там депутати парламенту пропонували повертати українських біженців до безпечних регіонів України – наприклад, на заході країни.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Бундестаг схвалив поправки до закону про пільги, які створюють юридичну основу для запровадження національної платіжної картки для прохачів притулку та біженців. Про це повідомляє tagesschau.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини