Головна Новини Суспільство Війна з Росією Українська розвідка показала технічну документацію Кримського мосту (ДОКУМЕНТ)
commentss НОВИНИ Всі новини

Українська розвідка показала технічну документацію Кримського мосту (ДОКУМЕНТ)

ГУР Міноборони України отримала детальну технічну документацію Кримського мосту

16 червня 2022, 22:31
Поділіться публікацією:

В руках українських розвідників опинилася технічна документація Кримського мосту під назвою "Будівництво транспортного переходу через Керченську протоку". Документи містять детальну інформацію про інфраструктуру мосту. Про це, 16 червня, повідомили в ГУР Міноборони України.

Українська розвідка показала технічну документацію Кримського мосту (ДОКУМЕНТ)

Українська розвідка показала технічну документацію Кримського мосту (фото з відкритих джерел)

"Речник кремля Дмитро Пєсков стверджує, що військові РФ повністю контролюють ситуацію. У найближчому оточенні Путіна заявляють про "гарантовану" безпеку "Кримського мосту". ", – йдеться у повідомленні відомства.

В Українській розвідці піддали сумнівам заяву Кремля про безпеку стратегічного об'єкта та опублікували документи інфраструктурного об'єкта.

"Важко серйозно ставитися до заяв щодо повної безпеки від людей, які не здатні забезпечити збереження технічної документації стратегічного об'єкта. Зокрема, мова про технічну документацію "Будівництво транспортного переходу через Керченську протоку", –  повідомили в ГУР.

В опублікованих документах є детальна інформація про всю інфраструктуру комплексу, зокрема, заїзди-з’їзди, опори мосту, протизсувні конструкції, рельєф місцевості, дорожнє покриття та інші.

Документ можна переглянути за цим посиланням.

 Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Кремлю довелося заспокоювати росіян через заяву українського генерала Марченка про Кримський міст. У рф відреагували на заяву генерала Дмитра Марченка, який назвав Кримський міст "ціллю номер один" для ЗСУ. Відтак прессекретар Володимира Путіна Дмитро Пєсков спробував заспокоїти росіян, яких подібна заява схвилювала. Заяву Марченко Дмитро Пєсков прокоментував у розмові з російськими пропагандистами. Пєсков заявив, військові рф та командування "гарантують безпеку" та враховують загрози з боку ЗСУ в сторону їх мосту. 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини