Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Зеленського дали обіцянку українцям по війні в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського дали обіцянку українцям по війні в Україні

Радник голови ОП запевнив, що всі захоплені території повернуться під контроль України

7 червня 2022, 17:00
Поділіться публікацією:

Радник голови Офісу президента Михайло Подоляк звернувся до українців, даючи оцінку тим подіям, що відбуваються на фронті. Він попросив українців не переживати надто сильно, почувши про те, що якийсь населений пункт на якийсь час зайнятий російськими окупантами. Адже мине час і кожен захоплений населений пункт знову буде українським. Як передає портал "Коментарі", про це Михайло Подоляк заявив у відеозверненні.

У Зеленського дали обіцянку українцям по війні в Україні

Михайло Подоляк. Фото - сайт Офісу президента України

Михайло Подоляк зазначив, що в Україні йде справжнісінька війна з дуже непростим противником. І немає нічого незвичайного, якщо відбувається так, що українці десь відступають, це не означає, що росіяни, зайнявши той чи інший населений пункт, там залишаться назавжди. Вони будуть звідти вибиті, але має пройти трохи часу. Все, що відбувається на фронті, Подоляк назвав тактичними маневрами.

За словами радника голови ОП, на війні так буває, що вдається щось відбити, а десь доводиться відступити. Але це не є поразка чи здавання територій. При цьому росіяни сьогодні перевершують українців за чисельністю. У них також є набагато більше озброєння. Але так не продовжуватиметься довго. І кожне українське місто, кожне українське село буде повернуто під контроль України.

Також Михайло Подоляк запевнив, що повторення історії 2015 року вже не буде і Україна точно поверне назад усі свої території. Подоляк вважає, що це відбудеться, тому що сьогодні на фронті знаходяться професіонали і вони знають свою справу, а ще тому, що Україна отримує дуже багато сучасного озброєння, чекає, коли будуть введені додаткові санкції, які остаточно доб'ють російську економіку, не дозволивши їй продовжувати свою війну. проти України.

Читайте також на порталі "Коментарі" — через морську блокаду голод дедалі ближче: як покінчити з російським шантажем і вирішити проблему.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

7 червня 2022, 16:39

Давня мудрість: черв'як розуміє, що він наживка лише тоді, коли риба його заковтує (для УПА-талібану: черв'як – Україна; риба – Росія). Українці вже чудово зрозуміли, скільки десятків років їм йти до перемоги. Як би корумповані не обіцяли їм АТО за кілька годин або парад у Криму. Всі ці десятки років їм жити за залізною завісою «Берлінського муру», а охороняти його будуть тюремники-прикордонники. Працювати за копійки на старих Ріната, Беню, Петра, Тищенка, … . У темних містах та навіть дворах з під’їздами з комендантською годиною. Без змоги виїхати до розумово-розвинених країн щоб порівняти своє злиденне існування кріпаків з цивілізованим. Весь час, поки православні м’ясники будуть продовжувати своє спаринг партнерство.


Новини