Головна Новини Суспільство Війна з Росією Країна, яка підтримує Україну у війні, опинилася серед тих, хто купує зерно, вкрадене Росією
commentss НОВИНИ Всі новини

Країна, яка підтримує Україну у війні, опинилася серед тих, хто купує зерно, вкрадене Росією

Туреччина входить до країн, що купують зерно, вкрадене Росією

3 червня 2022, 15:08 comments1183
Поділіться публікацією:

Туреччина на словах розповідає про те, що намагається всіма силами домогтися того, щоб морські порти України були розблоковані, а тим часом тишком-нишком купує в Росії українське зерно, яке країна-агресора просто вкрала. Про це заявив посол України в Туреччині Василь Боднар, повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на "Reuters".

Країна, яка підтримує Україну у війні, опинилася серед тих, хто купує зерно, вкрадене Росією

Зерно. Фото: з відкритих джерел

Український дипломат також публічно звернувся до влади в Туреччині, щоб там сприяла якнайшвидшому розслідуванню – хто саме дав дозвіл, щоб Росія могла постачати вкрадене в Україні зерно в інші країни транзитом, користуючись турецькими морськими водами. Їй це вдається робити безперешкодно.

Україна вже заявляла, що рахуватиме ті країни, які купують Росії українське зерно, незаконно вивезене із заблокованих українських портів, такими, що причетні до злочину країни агресора.

Зазначимо, що в Росії вже спробували обміняти тему розблокування морських портів України на зняття санкцій. Але Україна та її союзники відповіли відмовою на таку пропозицію.                                                                                                                                                                       

Читайте також на порталі "Коментарі" — у МЗС України відреагували на заяву Сергія Лаврова про "заміновані порти", попросивши не розповсюджувати нісенітницю та вивести свої сили з морської акваторії навколо України.

Також видання "Коментарі" повідомляло — військові ЗСУ розпочали навчання на HIMARS: у США розповіли, коли на них чекати на фронті.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини