Головна Новини Суспільство Війна з Росією Арестович розповів про знищення Кримського моста: чи може Україна обстріляти цю споруду
commentss НОВИНИ Всі новини

Арестович розповів про знищення Кримського моста: чи може Україна обстріляти цю споруду

За словами Арестовича, міст надійно захищений ворожими силами

26 травня 2022, 23:03 comments1546
Поділіться публікацією:

 Радник глави Офісу президента Олексій Арестович заявив, що Україна поки не може знищити Кримський міст, адже для Кремля він є стратегічною спорудою, тому його добре прикривають та охороняють. Про це він заявив під час прямого ефіру з Марком Фейгіним.

Арестович розповів про знищення Кримського моста: чи може Україна обстріляти цю споруду

Олексій Арестович (фото з відкритих джерел)

За словами Арестовича, Кримський міст спеціально зроблений та прикривається, щоб його не можна було знищити. Окрім цього його охороняють бригади ППО, кораблі та інші.

"Кримський міст — це капітальна споруда стратегічного значення, спеціально зроблена і прикривається так, щоб її було не можна знищити. Там мінімум дві бригади ППО прикриває, постійно наряд сил в повітрі, ППО, яку забезпечують кораблі. Це дуже серйозна споруда і потрапити в міст крилатою ракетою — це все одно, що кулею за 300 метрів в поставлений на бочок аркуш паперу. Навіть якщо і потрапиш — ось так прямо, щоб він зруйнувався — прольоти відновлюються дуже швидко спеціальними інженерними засобами", — пояснив він.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Арестович звинуватив Німеччину в невдачах ЗСУ на фронті в Луганській області. Німеччина вчасно не дала обіцяне озброєння Україні. Саме тому окупанти сьогодні мають тактичний успіх на Луганщині. В цьому винна Німеччина. Про це заявив радник глави офісу президента Олексій Арестович, спілкуючись з російським правозахисником Марком Фейгіном. Радник президента України зазначив, що озброєння, яке чекали в нашій країні, в Україну так і не надійшло. Він нагадав, що зброя, за передачу якої проголосував Бундестаг, в Україну так і не поступило.

 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини