Головна Новини Суспільство Наука та освіта Восени більшість шкіл перейдуть на дистанційну форму роботи – заява РНБО
commentss НОВИНИ Всі новини

Восени більшість шкіл перейдуть на дистанційну форму роботи – заява РНБО

У РНБО повідомили, що з початку прийдешнього навчального року більшості шкіл доведеться перейти на дистанційне навчання

27 червня 2020, 21:00 comments3094
Поділіться публікацією:

Новий навчальний рік у школах ймовірно буде таким само, як і кінець навчання цього року – дистанційним. Про це заявив секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов під час наради у президента Володимира Зеленського, передає прес-служба Офісу президента.

Восени більшість шкіл перейдуть на дистанційну форму роботи – заява РНБО

За словами Данілова, існує ймовірність того, що восени більшості українських шкіл доведеться перейти на дистанційне навчання. Тому в РНБО наголосили, що вже зараз регіони мають підготувати відповідні технічні можливості.

Нагадаємо, на нараді у президента Володимира Зеленського обговорили, які додаткові заходи контролю мають вводити у регіонах через коронавірусну епідемію в Україні. Так, прем’єр-міністр Денис Шмигаль запропонував міським головам залучити муніципальні патрулі, обмежити роботу нічних клубів, поставити на жорсткий контроль муніципальний транспорт. Крім того, уряд просить регіони допомогти навчальним закладам підготуватися до дистанційної роботи.

Як повідомлялося, У МОЗ розповіли, як цього року проходитиме ЗНО в умовах карантину: маски на вході та пересування за стрілками.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини