Головна Новини Суспільство події В руїнах житлового будинку на Позняках знайшли ще одну жертву
commentss НОВИНИ Всі новини

В руїнах житлового будинку на Позняках знайшли ще одну жертву

Мер Києва Віталій Кличко повідомив, що рятувальники знайшли ще одне тіло при проведенні робіт на руїнах висотного будинку

22 червня 2020, 23:39 comments1650
Поділіться публікацією:

Під час проведення рятувальних робіт у висотному будинку на вулиці Соломії Крушельницької, в якому стався вибух, співробітники ГУ ДСНС виявили ще одне тіло жертви. Про це на своїй сторінці у Facebook написав глава КМДА Віталій Кличко.

В руїнах житлового будинку на Позняках знайшли ще одну жертву

За словами мера, попередньо тіло належить людині чоловічої статі. Тіло знайдено на четвертому поверсі.

Кличко додав, що рятувальники намагаються акуратно дістати тіло з-під завалів будинку. Доля ще одного мешканця будинку, якого не вдалося знайти, залишається невідомою і його продовжать шукати.

" target="_blank">

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в МВС розповіли, що буде з багатоповерхівкою на Поздняках, в результаті вибуху якої загинули четверо осіб.

"Секція 10-поверхового будинку, де стався напередодні вибух, відновлення, на думку експертів, не підлягає. Мова йде про 40 квартирах. Несучий каркас поки тримається тільки за рахунок спеціальних тросів. Ними скріпили плити, які розійшлися в різні сторони", — заявив заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини