Головна Новини Суспільство події У Запоріжжі лікар пологового будинку влаштував стрілянину: є поранений
commentss НОВИНИ Всі новини

У Запоріжжі лікар пологового будинку влаштував стрілянину: є поранений

Доктора, грузина за національністю, судитимуть в Запоріжжі за фактом замаху на вбивство

4 серпня 2020, 13:04 comments1041
Поділіться публікацією:

У Запоріжжі сьогодні киплять неабиякі пристрасті. Після інформації про акт самоспалення в цьому місті українців сколихнула новина про стрілянину, яку влаштував лікар місцевого пологового будинку. Про це з посиланням на поліцію пише "УНН".

У Запоріжжі лікар пологового будинку влаштував стрілянину: є поранений

Відомо, що у дворі житлового будинку громадянин Грузії, який працює лікарем в одному із пологових будинків Запоріжжя, посварився з іншим чоловіком. Перепалка закінчилася тим, що грузин дістав вогнепальну зброю і кілька разів вистрілив у бік кривдника. В результаті, той був поранений в грудну клітку і його екстрено госпіталізували. Що ж стосується запорізького доктора, його затримали та судитимуть за фактом замаху на вбивство.

Нагадаємо, вчора ввечері в Одесі в районі спорткомплексу "Краян" сталися вибухи та стрілянина. Невідомі кинули кілька гранат в автомобіль, в якому перебував глава обласного підрозділу "Міжнародної Антикорупційної Асамблеї" Анатолій Коломієць. В результаті вибуху двох гранат громадський діяч дивом не постраждав. Більш того, він почав стрілянину з невідомих, однак тим вдалося сховатися. Зараз на місці події працюють поліцейські, а сам Коломієць впевнений, що це був замах на його життя.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини