Головна Новини Суспільство події У центрі Києва сталася бійка зі стріляниною, опубліковано відео
commentss НОВИНИ Всі новини

У центрі Києва сталася бійка зі стріляниною, опубліковано відео

Під час бійки між молодими людьми постраждало кілька людей

4 липня 2020, 12:08 comments2576
Поділіться публікацією:

На Бессарабській площі столиці минулої ночі невідомі влаштували бійку зі стріляниною. Про це повідомляє "Київ оперативний" на своїй сторінці в Facebook.

У центрі Києва сталася бійка зі стріляниною, опубліковано відео

Відомо, що бійка зі стріляниною сталася в суботу, 4 липня, близько 4:00 в ТЦ "Арена Сіті" на Бессарабськії площі. "Київ оперативний" повідомляє про потерпілих в результаті ранкового побоїща в центрі столиці. Зіткнення в Києві відбулися між молодими людьми з невідомих для сторінки в Facebook причин.

"Київ оперативний" оприлюднив відео бійки у своєму Telegram-каналі. Обережно, відео демонструє насильство і жорстокість.


Раніше "Коментарі" писали, що у північно-східному індійському штаті Шикімиі, який межує з Китаєм, відбулося масове зіткнення між прикордонниками двох країн. Згідно з інформацією місцевої індійської газети Hindustan Times з посиланням на військове джерело, в результаті інциденту поранення отримали четверо індійських солдатів і сім китайських військовослужбовців. За даними видання, в конфлікті брали участь близько 150 солдатів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини