Головна Новини Суспільство події На Житомирщині виявили тонни бурштину на понад 12 млн грн
commentss НОВИНИ Всі новини

На Житомирщині виявили тонни бурштину на понад 12 млн грн

Масштабну партію незаконно видобутого бурштину конфіскували у Житомирський області на користь держави

1 липня 2020, 13:59 comments1209
Поділіться публікацією:

У Житомирський області правоохоронці виявили та конфіскували у дохід держави майже 10 тонн бурштину. Про це інформує Офіс генерального прокурора України на офіційному сайті.

На Житомирщині виявили тонни бурштину на понад 12 млн грн

Повідомляється, що Корольовський районний суд Житомира задовольнив у повному обсязі клопотання прокуратури Житомирської області щодо спеціальної конфіскації у дохід держави незаконно здобутого бурштину. Вага конфіскованого каміння складає 9,2 тонн, а вартість – 12,5 мільйонів гривень.

В Офісі генпрокурора повідомили, що цю велику партію контрабанди ховав житель Одеської області. Під час обшуку в його помешканні правоохоронці виявили 292 пакети з камінням.

Зазначимо, що бурштин конфіскований у рамках кримінального провадження за ст. 198 Кримінального кодексу України ("придбання, отримання, зберігання чи збут майна, одержаного злочинним шляхом").

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на Закарпатті контрабандисти напали на прикордонників. Так, один із контрабандистів намагався наїхати машиною на прикордонників, а інший розбив службовий автомобіль.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини