Як отримати підвищення на роботі, не кажучи про це прямо

За статистикою, найчастіше підвищують жінок, тому що вони не бояться попросити про це

Виявляється, близько 70 відсотків українців бояться своїх керівників, а кожен другий співробітник ніяк не наважиться натякнути на підвищення. Психолог Наталя Ремеснік розповіла, як отримати бажане і уникнути розчарування. Про це пише видання edinstvennaya.

Так, перше, що радить зробити фахівець - правильно сісти, коли заходиш до кабінету до начальника. Наталя каже, що краще підглянути, як сидить шеф, і спробувати зробити так само. Ця дія допомагає на психологічному рівні, оскільки ви покажете своєму співрозмовнику, що ви з одного кола.

Далі необхідно заздалегідь продумати слова, які ви хочете сказати. Начальство любить сміливих і амбіційних людей, тому якщо в розмові ви будете вести себе впевнено, то шансів отримати підвищення у вас з'явитися набагато більше.

Наступне важливе правило - вибрати правильні аргументи, чому підвищити потрібно саме вас, а не когось іншого. Розкажіть, якими конкретними діями ви заслужили на нову посаду, приведіть кілька прикладів тих ситуацій на роботі, якими ви можете пишатися.

І якщо з першого разу не вийшло - не потрібно впадати у відчай, впевнена експерт.

"Запитайте свого начальника:" Як ви думаєте, в подальшому я зможу розраховувати на підвищення, якщо підвищу свої компетенції?" або ще простіше - "Що мені потрібно для того, щоб ви розцінили мене в наступний раз, як гідного кандидата?", - підсумувала психолог.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, чим небезпечна сидяча робота.