Головна Новини Суспільство робота і кар'єра Британці вигадали спосіб здаватися розумнішими
commentss НОВИНИ Всі новини

Британці вигадали спосіб здаватися розумнішими

Аби створити образ начитаної людини, британці використовують книжки

9 лютого 2021, 16:05
Поділіться публікацією:

Британці придумали оригінальний спосіб як здаватися розумнішими. Про це повідомляє компанія з оренди книжок Bookbarn International.

Британці вигадали спосіб здаватися розумнішими

Як здаватися розумнішим - лайфхак від британців. Фото: firestock.ru

Представники компанії зазначають, що все більше жителів Британії купують книжки аби виставити їх на полички та створити гарний фон для відеоконференцій в Zoom. Так на фоні книжок людина виглядає солідніше.

Саме з цієї причини під час пандемії коронавірусу продажі книг зросли в десять разів.

"Люди, які працюють з дому, трохи втомилися від автоматизованих фонів, — заявив гендиректор компанії Нік Бейтс. — Іноді замовляють полицю з книгами. Іншим разом цілу домашню бібліотеку. Хочуть, щоб фон зображав їх особистість, тому маємо набори за коміксами Marvel та серіалами Netflix".

Нагадаємо, що нещодавно у Швеції було знайдено рідкісні срібні монети. Їх зовнішній вигляд було зображено лише однією ілюстрацією, якій понад 230 років. Рідкісний скарб вдалося знайти на давній фермі у Віггбюхольмі. Вона розташована на північ від Стокгольма. За попередніми даними вік срібних монет сягає однієї тисячі років. Подивитися на цікаву знахідку можна на нашому сайті.

Раніше повідомлялося, що Кабмін розповів, коли знову буде можна відпочивати за кордоном. За словами Ткаченка, туризм є однією зі сфер економіки, яка постраждала більше за інші. Пояснюється це просто, адже усі країни протягом довгого часу були закритими до подорожей, більшість і далі продовжують карантинні обмеження та не відкривають свої кордони для туристів. Тож коли ми зможемо безпроблемно літати закордон, читайте в нашому матеріалі.

Також сайт "Коментарі" розповідає чим зайняти дитину вдома в погану погоду. Ідеї для спільного дозвілля можна переглянути тут.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини