Зеленський відреагував на події в Курській області: Росія повинна відчувати, що нею зроблено

Володимир Зеленський заслухав оптимістичні доповіді Сирського із приводу подій в Курській області

Президент Володимир Зеленський відреагував на події, які відбуваються в Курській області. Він підкреслив, що українці вміють досягати своїх цілей, хоча саме росіяни вибрали "досягнення цілей" у війні.

Очільник України повідомив, що головком Олександр Сирський протягом дня йому тричі доповідав. При цьому Зеленський підкреслив, що всі ці доповіді були результативними, і саме це потрібно Україні.

“Росія принесла війну на нашу землю й повинна відчувати, що нею зроблено. Ми ж прагнемо якнайшвидше досягти своїх цілей у мирний час за умов справедливого миру. І це буде”, — заявив Зеленський.

Окрім того, Зеленському також доповідав і міністр оборони Рустем Умєров. Його доповідь стосувалася постачання озброєнь та техніки українській армії.

“Ми працюємо над тим, щоб постачання було незмінно вчасним. Доповідав сьогодні також керівник СБУ Малюк про наші операції та про делікатну роботу СБУ, яка захищає українців, захищає від російських диверсій та спроб замахів усередині нашої держави”, — повідомив він.

Окрім того, президент розповів про тривалу нараду з міжнародниками щодо взаємодії України та НАТО.

“Очевидно, що разом ми здатні додати більше безпеки й стабільності нашому регіону та всій Європі. І треба цю очевидність перевести в практичні кроки, у те, як ми у взаємодії зможемо додавати один одному реальної безпеки. Сьогодні обговорили наші спільні можливості захисту від ударів російських ракет і дронів, ми працюємо над реалізацією”, — зазначив Зеленський.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що в Офісі президента також розповіли про реакцію західних партнерів на події в Курській області.