Зеленський назвав ключові ділянки фронту, де тривають запеклі бої

Президент подякував усім українським воїнам, які героїчно тримають позиції на сході та півдні держави

Райони Соледара та Бахмута – ключові території на фронті, де тривають запеклі бої, і українська армія неймовірними зусиллями стримує атаки супротивника. Як повідомляє портал "Коментарі", про це під час свого відеозвернення до українців заявив президент України Володимир Зеленський.

Президент зазначив, що проти наших сил окупанти "кинули всіх, кого могли, зокрема, і дві тисячі "зеків" - вони серед найманців саме там".  

"І це "зеки" з великими термінами покарання за тяжкі злочини. Їх на фронті утримують не лише грошима, а й обіцянкою амністії. - наголосив Зеленський.

При цьому він зазначив, що навряд чи хтось у світі сумнівається, чи варто офіційно визнавати Росію державою-терористом.

Зеленський подякував усім українським воїнам, які героїчно тримають позиції і під Бахмутом, і під Соледаром, і на всіх інших напрямках, де зараз тривають бойові зіткнення - на сході, на півдні держави.

"Особливо хочу сьогодні відзначити на Південному напрямку 60-ту Інгулецьку піхотну бригаду, 17-у окрему танкову Криворізьку бригаду імені Костянтина Пестушка, 128-у окрему гірничо-штурмову Закарпатську бригаду та 59-у окрему мотопіхотову бригаду. напрямі та результативне знищення ворожої техніки", - наголосив він.

Також Зеленський наголосив на Херсонській зенітно-ракетній бригаді за успішний захист українського неба від іранських дронів та російської авіації.                                                                                             

Читайте також на порталі "Коментарі" - окупанти повідомляють про 16 вибухів над Бєлгородом .