Ярмак розсекретив своє військове звання та отримав "Золотий хрест"

Український репер Ярмак отримав бойову нагороду "Золотий хрест"

Український репер Ярмак, відомий своїм музичним талантом, отримав одну з найвищих військових нагород — "Золотий хрест". Від початку війни Ярмак став на захист України і тепер є сержантом. Ярмак каже, що бореться за Україну, а не за нагороди.

З самого початку військового конфлікту Ярмак, чиє справжнє ім'я Євген Галич, залишив мікрофон, щоб стати на захист своєї країни. Попри те, що його мистецька кар'єра завжди була в центрі уваги публіки, співак залишив музику, щоб захищати країну, і тепер він сержант.

"Я роблю все для своєї країни не задля нагород чи відзнак. Я від першого дня не будував собі кар'єри і не бігав за званнями та посадами. Навпаки хе**чив разом з усіма від солдата і дослужився за два з половиною роки аж до сержанта. І тому мені бойова нагорода цінніша, ніж будь-яка державна", -поділився артист


Однак, не дивлячись на відзнаки та звання, найціннішим для Ярмака залишається його зв'язок з побратимами.

"Але головна нагорода – це мої побратими, з якими нас звела доля! І вони заслуговують всіх найвищих нагород, що існують", - наголосив артист.

Бойова нагорода "Золотий хрест" вручається рядовим та сержантам Збройних Сил України за особливу мужність і успішне виконання бойових завдань. Ця нагорода символізує визнання відваги та героїзму, проявлені під час найскладніших випробувань.

Читайте також на порталі “Коментарі” - Луна повертається з новим альбомом "Мрії", але не без суперечок: дві пісні українською та одинадцять російською викликали бурхливу реакцію шанувальників та критику з боку громадськості. Співачка, чиє справжнє ім'я Христина Герасимова, оголосила про реліз альбому англійською у своєму Instagram, тоді як більшість треків записані мовою країни-агресора.