Втомлений, але незламний: з'явилося нове фото Валерія Залужного у Раді

Знімок Валерія Залужного, зроблений у Верховній Раді, стає вже легендарним

Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний не є особливо емоційним, проте його фото, відзняте в парламенті, стало легендою. Він був присутній в парламентському залі, коли перед депутатами виступав глава держави Володимир Зеленський.

Історичну світлину робив фотограф Андрій Нестеренко, потім оприлюднив портрет в соціальних мережах.

"ВР України – генерал Валерій Залужний", – так підписано знімок самим автором.

В центрі кадра - постать генерала, що відкинувся на спинку стільця, але з піднятою вверх головою. Погляд Головнокомандувача втомлений, проте тут можна побачити і його незламність.

Користувачі соціальних мереж жваво реагували на це фото, залишивши свої коментарі та називають його легендарним. Дехто назвав фотознімок одним з кращих у 2022 році.


Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Залужний виконав мрію сина бійця ЗСУ. Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний в ролі святого Миколая здійснив мрію маленького українця, батько якого перебуває в лавах ЗСУ. Про це повідомила мама хлопця Олена Варфоломєєва в соціальних мережах. Іванко до дня Святителя Миколая мріяв лише про те, щоб знайти свого тата. Адже родина немає про нього жодної звістки. І ще він мав одну мрію – побачитися з Головнокомандувачем Залужним. І в цей передноворічний час його мрія справдилась. Олена Варфоломєєва віддала лист, що написав її син. За якийсь час жінці потелефонували й сказали, що Валерій Залужний зустрінеться з Ванею. Коментуючи це, українці пишуть, що тепер Валерій Залужний є, як батько для всіх малих українців, чиї батьки воюють.