Врятував сотні життів: на війні загинув відомий бойовий медик Роман Бабич

На фронті загинув народний герой України - Роман Бабич

Ще один народний герой України та бойовий медик, що мав позивний "Диск" – Роман Бабич віддав своє життя, аби пришвидшити нашу перемогу. Як доброволець, з 2014 року Роман був учасником військових дій на Донбасі. Про цю сумну новину проінформував в соціальних мережах Олександр Мамай.

"Хороші новини на сьогоднішній день закінчилися. Ось і погана. На фронті загинув Роман Бабич – Народний Герой України, бойовий медик. Він особисто займався евакуацією поранених та загиблих бійців з Донецького аеропорту, Авдіївки, Пісків, Водяного, Опитного, Тоненького, з опорних пунктів шахти Бутівка, РЛС "Зеніт", – розповів про героя журналіст.

Він стверджує, що народний герой врятував сотні життів українських військових. Чиїхось синів, чоловіків, батьків дітей.

"Познайомилися з Романом у 2015 році під час зйомок у селі Водяне. На жаль, йдуть найкращі...", - з гіркотою резюмує Мамай.

Якщо більш детально, Роман Бабич став рятівником на лінії фронту для майже 600 українських військовослужбовців. Такі дані наводять волонтери, що представляють проєкт "Ветерани.UA".

Бойовий медик був військовослужбовцем 1-го механізованого батальйону 93-ї гвардійської окремої механізованої бригади і геройські загинув, наближаючи нашу перемогу.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що під Бахмутом загинув відомий український фігурист. Під час жорстоких боїв із загарбниками в районі Бахмута загинув відомий 25-річний фігурист Дмитро Шарпар. Про те, що спортсмен поліг в боях на Донеччині, інформують на сторінці Skate Ukraine в соціальних мережах. Як стверджують представники цієї організації, харківський спортсмен загинув 23 січня.