Ворог захопив Водяне і Макіївку, має просування на всіх напрямках включно з Курщиною

Протягом останньої доби росіяни мають значні просування на фронті

Як стверджує волонтер Лілія Кравченко ("Сова"), ситуація на фронті загострилася, ворог має просування, фактично, всюди.

За її інформацією, протягом останньої доби окупанти мають просування біля населеного пункту Неліпівка, Торецький напрямок. Також, каже вона, ворог окупував населений пункт Макіївка, Лиманський напрямок.

"Окупанти мають просування на південь від населеного пункту Маринівка, Покровський напрямок. Окупанти мають просування на курському напрямку", - каже Лілія Кравченко.

Окрім того, вона звернула увагу на те, що біля кордону з Україною, зафіксоване розгортання важкої техніки ЗС Білорусі.

"Окупантам вдалося закріпитися в багатоповерхівках по вул.Десантників в населеному пункті Вугледар, Времівський напрямок. Ворог окупував населений пункт Водяне, Времівський напрямок", - розповідає волонтер.

Також, за її інформацією, важкі бої в приватному секторі в населеному пункті Торецьк, ворогу вдалося закріпитися по вул. Івана Карабіца в багатоповерхівках. А ще, каже вона, окупанти мають просування на околицях населеного пункту Цукурине, Курахівський напрямок.

"А в остальном, прекраснаяя маркиза, все хорошо, все хорошо". Головне, щоб охлос (диванні патріоти) не забув один одного привітати і відсвяткувати день захисника і захисниць", - додала Кравченко.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що ворог увійшов у західні та східні райони Вугледара, тоді як українські сили продовжують обороняти центральну частину міста. Останні дані свідчать про те, що ворог зайняв західні та східні райони міста, тоді як українські сили утримують центр. Російські війська здійснюють як фронтальні, так і флангові атаки, що ускладнює оборону наших військ.