Ворог скидає вибухівку з дронів на мирних мешканців: є важкопоранені

Постраждали цивільні мешканці внаслідок скидання окупантами вибухівки з дрона на Херсонщині

За процесуального керівництва Бериславської окружної прокуратури розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України). Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Херсонської обласної прокуратури.

За даними слідства, 21 жовтня близько 11:00 військові армії рф скинули вибухівку з БпЛА у Нововоронцовці Бериславського району.

Травми та поранення різного ступеня тяжкості отримало двоє цивільних – чоловіки 51 та 61 років. В момент атаки вони перебували в автівці. 51-річний чоловік - у важкому стані. В нього діагностували мінно-вибухову травму, поранення грудної клітини, голови та очей, забій головного мозку. Другий чоловік у стані середньої тяжкості.

Також за даними Херсонської ОВА, сьогодні вранці окупанти скинули вибухівку з дрона на жителя Микільського.

62-річний чоловік дістав вибухову травму та уламкове поранення ноги. Його шпиталізували до лікарні для надання меддопомоги.

Прокурори спільно з іншими правоохоронцями вживають всі можливі та належні заходи для документування воєнних злочинів, вчинених представниками збройних сил рф.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Вранці 20 жовтня 2024 року у яблуневому саду села супонєво під брянском на росії знайшли труп воєнного злочинця ґолєнкова дмітрія владіміровіча. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Головного управління розвідки Міноборони України.

ґолєнков ― пілот 52-го важкого бомбардувального авіаполку вкс рф (в/ч 33310), який базується на аеродромі "шайковка" та має на озброєнні бомбардувальники Ту-22М3. Воєнний злочинець обіймав посаду начальника штабу російської авіаційної ескадрильї.
До яких страшних терактів був причетний російський пілот – читайте за посиланням.