Ворог потрохи просувається: РФ може окупувати ще одне місто

Під загрозою оточення опинилося місто Селидово

Російські загарбники, повільно просуваючись, намагаються брати в оточення населений пункт Селидово Донецької області, повідомив офіцер ЗСУ з позивним "Алекс".

За словами офіцера ЗСУ, останніми днями росіяни нарощують тиск на північ від міста Селидово в районі Маринівки.

"Противник штурмує з ранку до ночі виключно піхотою, без техніки. На жаль, мінімальні, але деякі успіхи ворог має, що дає йому змогу потрохи просуватися", - повідомив військовий з позивним "Алекс".

Він додав, що з кожним днем ситуація в районі Селидово погіршується, що видно на карті бойових дій.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що колишній генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг визнав, що армія Росії сильніша за збройні сили країн Європи. За його словами, в Європи занадто мало зброї, потенціалу та добре підготовлених військ. "Ми знаємо, що відстаємо від росіян", — заявив Єнс Столтенберг. Колишній генсек Альянсу зазначив, що поточних норми про фінансування військових витрат НАТО на рівні 2% ВВП недостатньо для встановлення паритету Європи з Росією.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що ситуація на Покровському напрямку дуже складна, оскільки росіяни не припиняють штурмові дії, заявив начальник служби зв'язків з громадськістю 110-ї окремої механізованої бригади імені генерал-хорунжого Марка Безручка Іван Сєкач. За його словами, ворог наступає в напрямку населених пунктів Гірняк та Селидове. Речник 110-ї бригади розповів, що армія РФ проводить штурмові дії, використовуючи техніку та велику кількість особового складу.