Ворог кидає на штурм поранених через великі втрати під Лиманом

Окупанти кидають на штурм поранених на тлі втрат під Лиманом

Окупаційна армія росії намагається наростити темпи наступу в районі міста Лиман Донецької області. Для цього ворог перекинув у вказану смугу додаткові штурмові підрозділи 283 та 488 мотострілецьких полків зс рф. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Головного управління розвідки Міноборони України.

"Воїни Сил безпеки і оборони України завдали нововведеним московитам серйозних втрат, окремі штурмові групи втратили боєздатність.

Деморалізовані російські загарбники відмовляються йти в бій ― скаржаться на відсутність надійних укриттів від українських дронів", – зазначають в ГУР.

Повідомляється, що для продовження наступальних дій командування окупаційних сил застосовує методи тиску, примусу та залякувань. У м’ясні штурми кидають легкопоранених загарбників.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Сьогодні окупаційна влада в Запорізькій області закриває на рух дорогу з Бердянську до Токмаку під приводом перегону великої колони важкої будівельної техніки. Про це повідомляє радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко.

"Насправді в такий спосіб окупаційна влада намагається уникнути фіксації пересування військових підрозділів з Маріупольсько-Бердянської агломерації в рамках підготовки наступальних дій. Мова не тільки та не стільки про важку техніку, скільки про великі організовані колони живої сили та БК", – зазначає Андрющенко. Він повідомив, що організацію підрозділів до пересування було розпочато з вечора п’ятниці та тривала всі вихідні.