Влада міста на Донеччині закликає виїжджати, поки ще є така можливість

Ворог ударив по центральній частині Покровська. Пошкоджені житлові будинки

Щодня Покровська громада перебуває під обстрілами. Російські окупаційні війська руйнують обʼєкти критичної інфраструктури та житлову забудову. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Покровської МВА.

Вчора, 14 жовтня, близько 11:00 відбулось вороже влучання в одну з центральних вулиць. В зоні ураження опинилися 3 приватних будинки. Інформація щодо постраждалих не надходила.

Того ж дня о 19:15 відбувся обстріл південної частини Покровська. Незначних пошкоджень зазнали декілька приватних домогосподарств.

"На щастя, цього разу ніхто з місцевих жителів не постраждав. Вчасна евакуація рятує життя!" – наголосили у місцевій владі та нагадали, що в громаді триває евакуація цивільного населення.

Через ускладнення безпекової ситуації станцією відправлення є Павлоград. Для реєстрації на потяг потрібно залишити заявку, зателефонувавши до контактного центру Покровської МВА за номером: 0-800-300-101.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

Важка ситуація ще в одному місті Донеччини: ворог штурмує цілими батальйонами

Російські війська нещодавно провели посилену механізовану атаку взводу на напрямку Курахово на тлі наступальних операцій у цьому районі 14 жовтня. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Інституту вивчення війни (ISW).

Геолокаційні кадри, опубліковані 13 жовтня, показують, що українські війська нещодавно відбили механізовану атаку російського батальйону, що складається з 25 бронемашин та п'яти танків у напрямку Курахового. Повідомляється, що українські війська знищили сім бронемашин та один танк.

Раніше президент України Володимир Зеленський повідомляв, що на Ставці доповідав Головком Сирський. Наразі тривають активні дії по всій довжині фронту, але особливо жорстокі бої на Покровському та Курахівському напрямках. Також за даними Курахівської МВА, учора ввечері ворог здійснив безжальний масований авіаудар по місту. 5 КАБами росіяни вдарили по Курахівській міській лікарні. Пошкоджено і прилеглі багатоквартирні будинки. Без загиблих та поранених.