Виживання України не є гарантованим: союзники слабкі і ненадійні

Союзники України є ненадійними, врятувати країну можуть тільки Сили оборони

Україна має слабких і ненадійних партнерів, хоча і регулярно дякує їм за те, що вони спромоглися зробити, говорить підприємець, громадський діяч Валерій Пекар.

"У цьому світі у нас всі союзники слабкі, ненадійні, непевні й збиті з пантелику. Тож у нас нікого нема, крім Сил оборони України, на кого можна було би покластися", - відзначив Пекар.

За його словами, кожному дуже важливо це зрозуміти, тому важливо або служити, або допомогати армії донатами.

"Наше виживання не є гарантованим. Єдина сила, яка може цьому зарадити, - Сили оборони України", - говорить Пекар.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, США намагаються врятувати Росію від поразки та розпаду. Окрім того, відомо, що НАТО в обмін на території, це те, про що було не прийнято особливо говорити раніше в якості способу завершення війни, але тепер почало формалізовуватись. З подачі Financial Times сьогодні стало відомо, що президент США Джо Байден може дати згоду змінити статус заявки України на членство в НАТО до того, як залишить свою посаду у січні 2025 року. При цьому, додає експерт, Марк Рютте — новий генсек НАТО — зробив оптимістичну заяву щодо обов'язку НАТО зробити свою частину роботи у виконанні зобов'язань перед Україною. В цій формулі завершення війни не має нічого сенсаційного. Ще у січні 2023 року покійний вже Кіссінджер, коли заявив, що членство України в НАТО було б доречним результатом. Крім того, колишній генсек НАТО Андерс Фог Расмуссен в 2023 році висловлював пропозицію щодо приєднання України до альянсу, але без окупованих Росією територій.