Військовий про послання Путіна: Війна буде довгою. І напевно ядерною

Особистим «Майн Кампфом» назвав послання кремлівського диктатора Володимира Путіна росіянам військовий Юрій Касьянов. За його словами, він поводить себе надзвичайно нахабно

Як підкреслив Юрій Касьянов, ні Брежнєв, ні Сталін, ні Ленін, ні навіть сам Гітлер не поводилися так нахабно, як робить зараз Путін.

За його словами, вони не обіцяли знищити весь світ, не протиставляли себе всьому людству.

"Це нове зло куди страшніше, жорстокіше, нещадніше. Наше майбутнє за версією найтемнішого - газова камера. Війна буде довгою. І напевно ядерною. Європа і Штати теж постраждають. Бігти нікуди. Велкам у ЗСУ",
- написав у Фейсбуці Касьянов.

Нагадаємо, російський диктатор Володимир Путін у посланні російському народу повідомив, що загарбники мають успіх в Україні і контролюють лінію фронту. За його словами, окупанти "звільняють" міста. При цьому Путін підкреслив, що "спеціально воєнна операція" буде продовжуватися і далі. Він підкреслив, що "нацизм" в Україні буде подолано. Також Путін заявив, що абсолютна більшість росіян підтримали "спеціальну воєнну операцію" і про таку підтримку знають окупанти на фронті.

Окрім того, російський диктатор Володимир Путін знову вирішив показати козир під назвою – ядерний шантаж. Президент РФ пригрозив ядерними ударами після заяви президента Франції Еммануеля Макрона про відправку західних військ до України.

Разом з тим, як вважає політолог Володимир Фесенко, насправді, Путін не сказав нічого нового у своєму зверненні, а його ядерний шантаж, то вже мало не традиція. Про це говорилося росіянами не раз. При цьому експерт вважає, що все д диктатор послав своїм виборцям передвиборну обіцянку, а саме: війна в Україні буде тривати, ще дуже довго і кінця краю їй не видно.