Військовий повідомив сенсаційну новину: що ворог змушений робити на Донеччині

Військовий Кирило Сазонов стверджує, що російські загарбники починають потроху відступати із Донбасу

Військовий Кирило Сазонов стверджує, що окупанти почали відступати на Донбасі

"Ворог відступає на Донбасі. Не скрізь, не швидко, але це вже перелом ситуації та безумовно гарні новини. Сили Оборони України тиснуть на окупантів та намагаються розвинути успіх в напрямку Кремінної. В нас є повільне просування вперед, ворога вибито з деяких позицій", - повідомив Сазонов.

Військовий розповів, що за кілька ночей прикордонники бригади "Помста" в районі Кремінної на Луганщині коптерами "Вампір" знищили: броньовик "Тигр", 4 військові автомобілі, 2 склади боєкомплекту та декілька позицій російських загарбників.

Тим часом, підкреслює військовий, росіяни вимушені змінювати організаційну структуру своєї армії. Зокрема, Міноборони країни-агресора повідомило про створення угруповань військ "Білгород", "Брянськ" та "Курськ". Тобто, підсумував Сазонов, вирішити питання відразу на місці у ворога не вийшло.

Окрім того, військовий повідомив, що на Покровському напрямку втрати ворога за добу складають більше 280 військовослужбовців вбитими та пораненими та 4 автомобіля знищеними. Українські захисники завдали пошкоджень 4 артилерійським системам ворога.

"В Нью-Йорку тривають бої, дуже жорстко, але ворог так і не зміг захопити місто цілком. Побратими передають вітання тим, хто ще позавчора кричав про захоплення ворогом усього міста. Вірте в ЗСУ", - підкреслив Сазонов.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що нардеп Мар’яна Безугла заявила про те, що, буцімто, українських військових виводять із Донецької області, а ворог проходить через порожні фортифікації.