Військові закликають готувати до оборони ще одну область: куди рухатиметься ворог

Яку область потрібно готувати до оборони вже зараз

Оборона України триває - українські військові мужньо захищають кожен метр рідної землі, однак у боях трапляються відходи з позицій. Наразі динаміка боїв не дозволяє розслаблятися - військові радять готуватися до оборони Дніпропетровську області. Про це повідомляє портал “Коментарі” з посиланням на інформацію екскомандира полку АЗОВ, майора ЗСУ, заступника командира 3 ОШБр Максима Жоріна.

“Готувати до оборони Дніпропетровську область потрібно сьогодні. Ми не маємо постійно рухатись від міста до міста, паралельно з цим нашвидкоруч готуючи ці міста до оборони. Все це потрібно планувати, та будувати міцну лінію оборони завчасно. А не чекати поки лінія фронту дорухається до чергового населеного пункту”, - наголосив військовий.

Він наголосив, що враховуючи ситуацію із Селидово, Покровськом - Дніпропетровську область треба готувати вже. І військовий радить контролювати цей процес.

Раніше портал “Коментарі” повідомляв, що у Дніпропетровській області затримали місцевого безробітного мешканця, який допомагав ворогу коригувати удари по області.

Зловмисник коригував ракетно-дронові удари по прифронтовому місту Синельникове та чекав на окупацію всього регіону. Зловмисником виявився 30-річний місцевий безробітний. Окупанти “звернули увагу” на нього через його прокремлівські коментарі у месенджерах. Він висловлював свої сподівання про “приєднання” області до складу РФ.

Мешканець області погодився на співпрацю. Для виконання завдання ворога фігурант обходив місцевість, де приховано фіксував місця зосередження підрозділів українських військ.