Військові РФ хочуть провести ритуальне жертвопринесення полоненого українця

Російські неонацисти, які воюють на боці Росії хочуть здійснити жертвоприношення українського військового.

Російське неонацистське військове угрупування ДШРГ "Русич" попросило в інших російських підрозділів передати їм українського полоненого для жертвопринесення. Таким чином, вони хочуть "підбадьорити" та "зміцнити дух" новачків у складі підрозділу.

У соціальних мереж ДШРГ "Русич" опублікувало повідомлення з закликом надати їм полоненого для ритуального жертвопринесення в день осіннього рівнодення.

"Просимо союзні підрозділи надати нам одного полоненого хохла (бажано не зовсім слов'янина, а підкопченого, кримського татарина чи щось подібне) для проведення ритуального жертвопринесення Слов'янським Богам на свято осіннього рівнодення для підбадьорювання та зміцнення духу нового особового складу підрозділу", - заявили в ДШРГ "Русич".

Диверсійно-штурмова розвідувальна група "Русич" - це неонацистське військове угрупування та терористична організація створена у 2009 році як тренувальна база для підготовки військових. Її засновником став Олексій Мільчаков, який носив прізвисько "Фріц", однак після відправки на Донбас змінив позивний на "Серб".

Під час повномасштабної війни в Україні Мільчаков опублікував інструкцію допитів та вбивств українських військовополонених. В інструкції йшлося про такі способи катування, як відрубування пальців, відрізання вух, удари в область паху та суглобів, постріли зі зброї. Також Мільчаков закликав вбивати поранених. Зокрема російські воєнні злочинці із ДШРГ "Русич" відрізали голову українському військовому, а відеозапис убивства опублікували в соцмережі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що командир ДШРГ "Русич" Олексій Мільчаков шокував своїм ставленням до українців.

Також "Коментарі" писали про цинічний крок Росії, яка направила в ООН скаргу на Україну через нібито порушення прав людини.