Війна прийшла у Москву і Пітер: у ВР не добираючи слів розповіли, нащо бити по цим містам

У Верховній Раді сподіваються, що ударів по Москві і Пітеру буде більше, щоб їх мешканці реально боялися

Народний депутат Вікторія Сюмар заявила, що недільний ранок 1 вересня не міг не потішити, адже Росію атакували більше сотні українських дронів. За її словами, особливо потішили ті, які долетіли до Москви.

"Бо цим обожраним імперцям байдуже до всього того Курська і Бєлгорода. Їх пропаганда обізвала це "боями в прігранічьє" і все. А от Москва - це ключ. І Пітєр - ключ до серця карліка з ностальгією про "родной город", - відзначила нардеп.

Окрім того, вона додала, що має мрію, яка стосується мешканців Москви та Пітеру.

"Тому мрію про масквічєй, які ховаються в метро. Про масквічєй і пітєрцев, які шурують без ліфтів на 20 поверх і сидять без електроенергії. Це так, по мінімалу. Бо заслужили більше", - підкреслила нардеп.

Також вона висловила надію, що таких дронових атак на Москву і Пітер буде більше, щоб мешканці цих міст не тільки були в шоці від того, що відбувається, а і реально боялися.

"А ще мрію про отой довбаний дозвіл на використання далекобійної зброї союзників в Росії. Ну мають же расєянє оцінити всю мощь свого ПВО? Звуки, прокидання від того, що в ліжку підкидає, вибиті шибки і всю решту атрибутику війни, яку вони так радісно підтримують", - додала нардеп.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що в ніч на 1 вересня дрони атакували щонайменше вісім областей РФ завдаючи ударів по енергетичній інфраструктурі Росії. Росія заявила про нібито збиття понад 150 дронів в ніч на 1 вересня. Попри це, у соціальних мережах поширились фото та відео влучань по російських енергетичних об'єктах. Зокрема відомо про пожежі на двох ГРЕС у Московській та Тверській областях, а також було атаковано московський НПЗ.