Відомий український комік приєднався до Збройних Сил України

Сергій Чирков, зірка "Підпільного стендапу", вступив до армії

Відомий український комік і зірка проекту "Підпільний стендап" Сергій Чирков прийняв рішення стати на захист України, вступивши до лав Збройних сил України. Цю новину оприлюднили на офіційній сторінці "Армія TV" у Facebook. Чирков, який вже пройшов базову військову підготовку, зараз готується до виконання обов'язків на передовій.

До свого вступу в армію, Сергій брав участь у ряді військово-спортивних тренувань. Він разом із Ярославою Кравченко, відомою продюсеркою та телеведучою, проходив випробування на смузі перешкод 3-ї Окремої штурмової бригади (ОШБр). Під керівництвом військового з позивним "Роджер", досвідченого бійця, який брав участь у захисті Київщини та Маріуполя і пережив полон, Чирков зміг засвідчити свою відданість і готовність до служіння.

Сам Чирков поки що утримується від публічних коментарів щодо свого рішення, але його дії говорять самі за себе.

Раніше “Коментарі” писали, що відомий український письменник кримінальних романів Мартін Якуб розповів, що вступив до лав Збройних Сил України (ЗСУ). 43-річний автор, відомий своїми захоплюючими творами, такими як "Не твоя собача справа" та "Мертві моделі", поділився новиною на своїй сторінці у Facebook.

Читайте також на порталі "Коментарі" - Марія Агапітова, відома актриса Національного академічного драматичного театру імені Лесі Українки, приєдналася до Сил оборони України. Минулого року актриса вже намагалася вступити до армії, але тоді їй відмовили, сказавши, що "прийде її час". Наразі вона отримала можливість служити своїй країні.