Відеогра про "сво": росіяни гратимуть у знищення Маріуполя, Авдіївки та інших міст Донеччини

Окупанти вже анонсують таку «новинку»

У росії за сприянням міноборони рф працюють над грою про так зване "сво". Планують зробити у жанрі одиночної стратегії з упором на військову тактику. "Новинку" вже анонсують російські пропагандисти. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Маріупольської міської ради.

Ключове завдання перед розробниками - зробити продукт, який у наочному та інтерактивному форматі розповість про події кількох епізодів військових дій на Донбасі - у Маріуполі, Авдіївці, Бахмуті та інших містах. Міноборони надає консультаційну підтримку на всіх етапах, щоб "забезпечити правдоподібність усіх подій".

Консультантами ж гри є реальні учасники "сво". Серед них - "герой росії, який виступає експертом з військової тактики та кампанії "Маріуполь".

Зазначається, що гравцям потрібно керувати своїм загоном з видом зверху, контролюючи кожен рух у режимі реального часу з можливістю активної паузи. "Користувачам обіцяють реалістичну тактику та різноманітні місії. Події враховуватимуть рішення, ухвалені в попередніх боях та сутичках".

"Таким чином, молодь програмують, що знищувати мирні міста України та вбивати цивільних людей – це норма та "неаби як героїчно". Окупанти намагаються виправдати свої загарбницькі дії, масові вбивства та військові злочини", – зазначають у Маріупольській міськраді.

На фото: Блокада Маріуполя під час масованих російських обстрілів на весні 2022 року.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв:

"Всі, як пацюки побігли": горе-блогерка зі столичного вокзалу опинилася у поліції

Під час моніторингу соцмереж поліцією Києва було виявлено відеозапис, на якому жінка зверхньо висловлювалася щодо громадян, які прямували до укриття під час сигналу "Повітряна тривога" та вихваляла російського агресора. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Поліції Києва.