Вагітна українська снайперка зізналася, за що її мучить совість

Снайперку щодня мучить совість за те, що вона знаходиться вдома

Військова з України Євгенія Емеральд, яку знають як Жанну Д'Арк, розповідає, що з причини другої вагітності не може допомогти вигнати окупантів. Вона зараз переконана, що в тилу бути складніше, як на лінії фронту.

Про це захисниця написала в дописі в соціальних мережах.

Як стверджує Євгенія, кожного дня її мучить совість з тої причини, що жінка знаходиться у своїй домівці і не воює. В той час бойові побратими Євгенії захищають українські території.

Ще військовослужбовиці неприємно відповідати на звинувачення у власному піарі, коли з’явилось інтерв'ю в "ЖВЛ".

"У тилу важче, ніж на фронті. Повернувшись, я не маю спокою. Ви думаєте, що інтерв'ю - це легко? Що я піарюся? Регулярно я отримую погрози, прокляття!" - пояснила захисниця.

Військова підсумувала, що 24 лютого вона вирішила пожертвувати всім, щоб повернути справедливість, свободи та майбутнє кожному українцю. Євгенія погодилась на інтерв'ю не з причини піару, а зробила свій внесок в боротьбу з пропагандою.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що на концерті відомого співака військовий зробив своїй дівчині пропозицію. Під час концерту популярного виконавця Артема Пивоварова, який проходив у Черкасах, на сцену раптово здійнявся хлопець у формі. У руках він тримав букет квітів та мікрофон. Глядачі у залі не одразу зрозуміли, що саме відбувається. Однак хлопець промовив зворушливі слова, яку він присвятив своїй коханій. Крім цього військовий зробив ще більш рішучий крок – він запропонував своїй дівчині руку та серце. Схвильована дівчина піднялася на сцену та відповіла "так".