В окупації назріває бунт: РФ залишила шахтарів без грошей

Загарбники припинили виплачувати зарплати і премії шахтарям

Невдоволення працівників гірничої сфери на тимчасово окупованих територіях України може підірвати впевненість російських окупантів щодо впровадження “русского міра” на Донбасі.

Як повідомляє Центр національного спротиву, станом на сьогодні більшість шахтарів у так званій “ДНР” не отримують заробітні плати та вже ситі обіцянками місцевих колаборантів.

У Центрі спротиву зазначили, що йдеться не лише про зарплати - окупанти також не виплачують відпускні, компенсації, нагородні та лікарняні.

"Напруження в окупації зростає, враховуючи цинізм ситуації, адже 25 серпня загарбники святкуватимуть день шахтаря", - йдеться у повідомленні Центру спротиву.

У Центрі національного спротиву відзначили, що росіяни економлять не тільки на гірниках, але й на виплаті зарплат водіям трамвайно-тролейбусного управління так званої “ЛНР”. Проблема з виплатою зарплат водіям виникла на окупованих територіях ще у березні минулого року.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що президент Володимир Зеленський відреагував на події, які відбуваються в Курській області. Він підкреслив, що українці вміють досягати своїх цілей, хоча саме росіяни вибрали "досягнення цілей" у війні. Очільник України повідомив, що головком Олександр Сирський протягом дня йому тричі доповідав. При цьому Зеленський підкреслив, що всі ці доповіді були результативними, і саме це потрібно Україні. Окрім того, Зеленському також доповідав міністр оборони Рустем Умєров. Його доповідь стосувалася постачання озброєнь та техніки українській армії.