Успішний контрнаступ та звільнення полонених: де є успіхи в українських бійців

Третя штурмова бригада провела успішний контрнаступ

У Харківській області бійці Третьої штурмової бригади провели успішний наступ - повернули окуповані території та полонених українських захисників. Про це повідомляє портал “Коментарі” з посиланням на інформацію Третьої штурмової в Telegram-каналі. У бригаді розповіли, що бійці атакували окупантів та ліквідували ДРГ. У результаті боїв військові не тільки відбили у ворога території, а й звільнили полонених.

"Це військовослужбовці приданих сил, і серед них: кадровий офіцер у званні капітана, сержант і солдати. Наразі вони перебувають у безпеці та отримують медичну допомогу", - йдеться у повідомленні.

Бійці Третьої штурмової відкинули ворога та стабілізували положення сил бригади на займаній ділянці фронту.

Заступник командира бригади Максим Жорін підтвердив проведення успішних наступальних дій в районі своєї відповідальності в Харківській області.

“А ще – відбили українських полонених захисників із суміжних підрозділів. Що особливо важливо на фоні того, як ворог поводить себе з нашими військовополоненими”, – додав він.

Раніше портал “Коментарі” повідомляв, що попри запроваджені санкції, росія продовжує отримувати західні високотехнологічні компоненти, що використовуються для розробки та налаштування засобів радіоелектронної розвідки та боротьби (РЕР/РЕБ).

У 2023 році через китайських посередників росія закупила спектра-аналізатори та генератори сигналів на суму 38 млн доларів США від американської, німецької та швейцарської компаній. Детальніше про ситуацію читайте за посиланням.