Улюблена співачка Януковича отримала три підозри від СБУ. Про що йдеться

Співачка Таїсія Повалій, яка перед повномасштабнім вторгненням виїхала в Росію та звідти всіляко підтримувала дії Володимира Путіна і закликала його захопити всю Україну, отримала три заочні підозри від СБУ, передає портал «Коментарі»

Як повідомили в прес-службі СБУ, спецслужбами була зібрана доказова база проти Таїсії Повалій, яка виправдовує агресію Росії проти України, закликає кремлівського диктатора Володимира Путіна захопити всю Україну, а також розважає колаборантів та окупантів концертами. Окрім того, підкреслили в СБУ, співачка в одному з інтерв’ю росЗМІ намагалася дискредитувати українських захисників, які обороняли Київ від агресії росіян.

"Ініційована СБУ експертиза підтвердила факти підривної діяльності зловмисниці на користь країни-агресора"
, - сказано в повідомленні прес-служби СБУ.

В ньому підкреслюється, що на підставі зібраних доказів слідчі Служби безпеки заочно повідомили Таїсії Повалій про підозру за трьома статтями Кримінального кодексу України, а саме: колабораційна діяльність, публічні заклики до агресивної війни та виправдання збройної агресії РФ проти України.

В СБУ повідомили, що Повалій зараз перебуває на території Росії, проте комплексні заходи для притягнення її до відповідальності за вчинені злочини тривають.

Відомо, що розслідування проводили співробітники СБУ у Вінницькій області за процесуального керівництва обласної прокуратури.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що зрадниця Таїсія Повалій на концерті в Уфі призналася в любові до Росії.

Окрім того, Повалій розповідала, що вимушена була перевезти в РФ із Києва свою маму, оскільки "бандерівці стріляли у вікна її квартири".

Також "Коментарі" розповідали, що зрадниця Таїсія Повалій 24 серпня 2023 року отримала російський паспорт. Як підкреслив блогер Богдан Безпалько, вона запатентувала індивідуальне підприємство і отримала російське громадянство значиться на обліку державних реєстрів новоспечена громадянка Росії українського походження Таїсія Повалій.