Уламки ракет РФ впали біля території США: подробиці

Уламки ракет під час атаки РФ впали в районі посольства США в Києві

Залишки ракет після російської атаки, сьогодні, 2 січня, впали в районі території посольства Сполучених Штатів в столиці. Про це інформують "Коментарі", посилаючись на коментар т.в.о голови Шевченківської районної державної адміністрації м. Києва Олександра Поповцева під час ефіру телемарафону.

Як він стверджує, коли говорити про територію Шевченківського району Києва, то на сьогодні маємо один епіцентр - це в районі метро Дорогожичі - вулиці Теліги.

"Уламки збитої ракети упали в паркову зону, На щастя, ніхто не постраждав. Маємо вибиті шибки в приблизно 10 будинках. Там працюють комунальні служби. А також маємо незначні уламки ракет в районі посольства США", - сказав столичний посадовець.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що посол США відреагувала на ракетну атаку Росії по Україні. Вранці 2 січня Росія здійснила масову ракетну атаку по Україні. Найбільше постраждали від російських ударів Київ та Харків. На чергову агресію з боку РФ відреагувала посол США в Україну Бріджит Брінк.

Американський посол Брінк зазначила, що російський диктатор починає новий рік з масової атаки по Україні. У повідомленні посол США закликала й надалі підтримувати Україну, щоб зупинити російську агресію на чолі якої стоїть Володимир Путін.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що Росія вдарила по Україні одразу 10 Кинджалами. Вночі 2 січня російські загарбники запустили по Україні 99 ракет різних типів, з них 72 вдалося знищити, у тому числі всі 10 хвалених росіянами "Кинджалів".

Зокрема, уточнив головком, вдалося збити 10 із 10 аеробалістичних ракет Х-47М2 "Кинджал", 59 з 70 крилатих ракет Х-101/Х-555/Х-55 та 3 з 3 крилатих ракет "Калібр". За словами Валерія Залужного, росіяни атакували цивільну та критичну інфраструктуру, промислові та військові об'єкти. Здебільшого били столицею.