Українські воїни одним влучним пострілом знищили ворожий мінометний розрахунок на Донбасі (ВІДЕО)

Українські воїни продовжують знищувати живу силу та техніку супротивника. Про це повідомляє Оперативне командування "Північ" на своїй офіційній сторінці у соціальній мережі Facebook.

Так, за інформацією ОК "Північ", на Донбасі бійці Збройних сил України влучним пострілом із ПТРК "Стугна" знищили ворожий розрахунок мінометників.

"Чіткий постріл і рахунок…. 4:0 на користь "Стугни"! Вірте у наших воїнів! Вірте у перемогу!", - зазначили у ОК "Північ".

На підтвердження своїх слів наші військові опублікували відео, на якому відображено знищення супротивника.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що у Міноборони повідомили, скільки зрадників "здали" українці.Також можна скористатися чат-ботом "єВоріг" у додатку Дія. Докладніше про це ви можете прочитати на нашому сайті.

Також "Коментарі" писали про те, що в Україні кілька разів зросла ціна на основний інгредієнт борщу. На сьогодні цей овоч продають у середньому на 38% дорожче, ніж наприкінці минулого робочого тижня. Читайте про це докладно у нашому матеріалі.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що підвищення облікової ставки НБУ: чи виправдано такий крок. Експерти пояснили, чому НБУ підвищив облікову ставку та як це вплине на бізнеси українців. Докладно про це читайте у нашій статті.

Читайте також, що куди можуть дострілювати снаряди HIMARS та інших РСЗВ, які передає Україні США (КАРТА). Карта показує куди снаряди HIMARS MLRS M30/M31 можуть завдати удару з лінії фронту. Докладніше про це читайте на нашому сайті.