Українські військовослужбовці із західною зброєю успішно просуваються Херсонщиною:подробиці

Сьогодні ЗСУ відчувають себе впевненіше, у них є більша кількість західної зброї

Російські окупанти в паніці та миттєво відкориговують свої дії на окупованій ними Херсонщині, намагаючись знайти вихід з непростої для них ситуації.

Про це повідомив ексміністр оборони України та керівник Центру оборонних стратегій Андрій Загороднюк під час ефіру на Радіо НВ.

"Сьогодні ми відчуваємо себе впевненіше, у нас є більша кількість західної зброї. Тому росіяни зараз панікують. Ми бачимо дуже серйозні спроби перекидання техніки, військ на південь. Це впливає на хід подій на сході, тобто вони можуть фактично здійснювати наступ тільки на одному операційному напрямку", -наголосив, коментуючи події в Херсонській області Андрій Загороднюк.

За словами керівника Центру оборонних стратегій, фахівці спостерігають, як загарбники швидко та терміново відкориговують свої дії, хочуть зрозуміти, як їм далі діяти і почуваються тут вкрай некомфортно, навіть панікують.

Ексміністр оборони України дав свій прогноз, що окупанти знають, що їм не вдається, на відміну від України, втримати напругу на кількох операційних напрямках. Посадовець дотримується думки, що у бійці Збройних сил України мають всі шанси, щоб у швидкому часі звільнити обласний центр Херсонської області від загарбників.

При цьому, українські військові отримали наказ від Володимира Зеленського звільнити південні території нашої країни, які окупував ворог.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Арестович розповів, що можуть дрони-камікадзе, які подарує Велика Британія.Арестович пояснив, що звичайні дрони мають розвідувальну місію, наводять артилерію, наземні війська, танки. А от дрони-камікадзе можуть спікірувати на неї, адже у нього в голові вибухівка, тож він її підірве.