У Зеленського відреагували на виступ Путіна

Промову Путіна можна загалом схарактеризувати як "обмовка за Фрейдом", сказав Подоляк

В Україні відреагували на черговий виступ Путіна, де він виправдовував повномасштабне вторгнення в Україну, звинувачував ЄС, США та знову погрожував. Радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк вважає, що, будь-яку промову очільника Кремля можна загалом схарактеризувати як "обмовка за Фрейдом". Відповідну заяву він зробив у Twitter.

"Будь-яка мова Путіна укладається у два слова: "за Фрейдом". Людина, яка вторглася в чужу країну, анексувала території та влаштовує геноцид - звинувачує когось. у порушенні міжнародного права та суверенітету інших країн? Одна правда: хто посіяв вітер - пожне бурю. Буря настає", - написав Подоляк.

Нагадаємо, що "Коментарі" повідомляли про те, що Путін розповів, чому розпочав війну проти України. РФ почала війну, бо мала на це ніби три причини. Однією з таких причин стало "ігнорування інтересів Москви" щодо членства України в НАТО. Розширення НАТО за рахунок України, що було абсолютно неприйнятним для РФ, і всі це знали, просто ігнорували наші інтереси, сказав Путін. Другою причиною, за словами Путіна, стало "невиконання Мінських угод". Фінальною, третьою причиною було включення до складу РФ тимчасово окупованих територій Донецької та Луганської областей. Адже, на думку Путіна, Росія "не могла кинути Донбас напризволяще".

Також "Коментарі" писали про те, що Путін заявив, що Росія не вважає себе ворогом Заходу та знову почав погрожувати. Очільник Кремля заявив, що Росія не вважає себе ворогом Заходу, не кидає виклик його елітам та не збирається стати новим світовим гегемоном. Відповідні заяви президент РФ Володимир Путін зробив під час свого нового виступу, 27 жовтня.