У Зеленського і ЗСУ відреагували на вибухи в Москві і вказали росіянам на перспективи

Вибухи в Москві в результаті роботи українських безпілотників свідчать про те, що «СВО» прийшла в Росію

В ніч на 10 вересня в Москві пролунала серія вибухів, ППО ворога не спрацювало, росіяни були в паніці, адже вперше почули звуки повітряної тривоги. На стан москвичів відреагував голова Офісу президента Андрій Єрмак.

"Росія відчуває "СВО" і це буде дедалі частіше", - написав він коротко в Телеграмі.

У свою чергу Костянтин Немічев, керівник спецпідрозділу ГУР Міноборони "Кракен" підкреслив, що українські дрони тепер летять все далі.

"Замість кави - українські дрони. Українські дрони летять все далі, несуть все більше вибухівки і уражають ще масовіше. Підмосков‘є сьогодні вночі. Путін привів "СВО" і до себе додому", - написав Немічев у Телеграмі.

У свою чергу воєнкор Богдан Мірошніков закликав росіян не дивуватися роботі власної "дірявої ППО".

"Ну шо, мацквічі, подобається? Не дивуйтеся власній дирявій ППО - багато чого пішло на Крим ловити товсті камені з неба, ще частина - на бамбас, який до вашого приходу жив собі спокійно. Ви цього хотіли - тепер отримаєте сповна, мразоти!" - відзначив Мірошніков.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що у ніч на 10 вересня російська влада відрапортувала, що вдалося збити 14 безпілотників, які летіли на Москву. Мер Москви Сергій Собянін відзначив, що безпілотники нібито збили у міських округах Подільськ, Раменське, Люберці, Домодєдово та Коломна. Сергій Собянін також розповів, що на місці падіння уламків, за попередніми даними, руйнувань та постраждалих немає. Фахівці екстрених служб працюють на місці події. Російські ЗМІ повідомили, що аеропорти "Шереметьєво", "Домодєдово" та "Внуково" закриті, оголошено план "Килим".